Loading

FISCH PICNIC - m/b Zlatni rat

Jedan od najboljih načina da upoznate i doživite Medulin i njegov arhipelag je naš poludnevni izlet brodom. Tijekom brodskog izleta gostima će prilikom dobrodošlice biti ponuđeno neko od osvježavajućih pića, sokovi, voda, aperitivi. Prvo plovimo laganom paoramskom vožnjom prema čuvenom parku prirode Rt Kamenjak gdje se zadržavamo pola sata (30 min) gdje slijedi kupanje te posjeta skivenoj špilji u liticama Rt Kamenjaka , špilji Golumbera.

TAXI BOAT MEDULIN – Taxi i prijevoz putnika

Svakim Vas danom naš Taxi Boat Medulin vozi do željene destinacije. Sa polaskom iz Medulina uz laganu panoramsku vožnju osluškujući more i upijajući zrake sunca otplovite do jednog od željenih otoka.

VIP PONUDA

Privatan izlet, vjenčanja, momačke & djevojačke zabave, najam broda ili team building.

Svi izleti iz VIP ponude se mogu organizirati prema Vašima željama kao i vrijeme polaska i dolaska kako bi se prilagodili Vašem rasporedu za vrijeme odmora. Ukoliko imate svoje posebne prijedloge i želje budite slobodni kontaktirati nas te zatražiti svoju ponudu.

BIG GAME FISHING & SPORTSKI RIBOLOV

Postanite i Vi lovci na tune i veliku ribu koja obiluje našim Jadranskim morem. Big game je ribolov u kojem se hvataju velike ribe, najčešće plave tune, sabljarke i morski psi. Klasičan big game fishing odvija se na brzim i snažnim brodovima na otvorenom moru na način da se poteže udica (PANULA) ili hrani riba – baca se u more hrana koja privlači ribu (DRIFTING).